A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: unserialize(): Error at offset 0 of 185 bytes

Filename: libraries/phpflickr.php

Line Number: 302

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: unserialize(): Error at offset 0 of 185 bytes

Filename: libraries/phpflickr.php

Line Number: 302

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: unserialize(): Error at offset 0 of 185 bytes

Filename: libraries/phpflickr.php

Line Number: 302

A PHP Error was encountered

Severity: Notice

Message: Undefined variable: flickr_photo

Filename: models/flickr_model.php

Line Number: 25

Klanten getuigen - Over ons - Webdesign E-KON
No Dutch
Startpagina » Over ons » Klanten getuigen Share/Bookmark

Klanten getuigen

"Ik denk dat het resultaat gezien mag worden en dat het bijzonder mooi, fris en professioneel oogt. Bedankt voor de snelle realisatie van dit project."
Filip Bonnevalle - OZhulp@home

"Ik heb gehoord van bezoekers dat ze de website zeer goed en professioneel vonden. Een mooie realisatie van E-KON! We gaan zeker nog samenwerken!
Bruno Krekels - Directeur Innovatiecentrum Limburg

"Bij deze wil ik E-KON feliciteren met de nieuwe versie van het Onafhankelijk Ziekenfonds intranet. Het ziet er niet alleen stukken beter uit, het is effectief ook stukken beter. Veel sneller en veel beter werkzaam dan de oude versie. Ere wie ere toekomt"
Geert Vercamer - Onafhankelijk Ziekenfonds Intranet

"Wij kozen voor leverancier E-KON om volgende redenen: - snelheid van reactie - één van de enige leveranciers die tijd maakte om van bij de start een grondige analyse van de behoeften te maken - snelheid van uitvoering - prijs voor het gebodene.
Johan Philippaerts - Beaudega wines

"E-KON heeft voor SHS de online betalingsgateway van Ogone volledig in onze webshop geïntegreerd. Op deze manier kunnen onze klanten een geplaatste bestelling online betalen. Wat ons beviel aan de samenwerking met E-KON zijn de kennis van zaken, duidelijke communicatie, nakomen van beloftes, flexibiliteit en tijdig opleveren van het gevraagde."
Mario De Witte - SHS

"Van harte bedankt voor de vele moeite en de toffe samenwerking."
Filip Bonnevalle - OZ501

"E-KON is een partner die heel snel aanvoelt waar men als klant naar toe wilt en hierin op een klantvriendelijke en snelle manier aan tegemoet komt, zelfs in grote bedrijven waar men bepaalde (vertragende) procedures moet volgen. Doorheen de uitwerking van een concept staat E-KON steeds open voor suggesties en gaat E-KON transparant te werk. Ook de nazorg is heel accuraat. Tot slot is de bereikbaarheid perfect en de snelheid van reageren van E-KON is opvallend hoog. Daarenboven biedt E-KON deze service aan heel concurrentiële prijzen aan.
Benjamin Tegenbos - OZ-fit

"Vanaf 1 september 2008 is de nieuwe website online en we hebben al dadelijk één van de interessante nieuwigheden uitgetest: namelijk de POLL. We vroegen de bezoekers wat ze vonden van deze nieuwe site. 85% vond hem fantastisch!! Het beheer (uploaden van foto's, aanpassen van kalenders voor ouders en voor leerkrachten, aanmaken van pagina's enz...) is kinderspel. Iedereen kan dit op een mum van tijd leren. Het hele team kan dus de site beheren en dit verlicht uiteraard het werk. E-KON heeft basisschool de Zevensprong van Oostham een dimensie en uitstraling meer gegeven: een leuke en professioneel gemaakte website waar zowel ouders als kinderen graag naar surfen. Bedankt!"
Willy Kimpen - Directeur De 7-sprong

"Bedankt! Echt mooi werk! En een goede samenwerking vond ik. Nogmaals bedankt en tot gauw.
Michael De Zutter - MDZ Art Gallery

"Via een uiterst professionele en toffe samenwerking kreeg de Praga Khan site dankzij E-KON telkens de juiste look and feel, altijd perfect inspelend op het artwork van de nieuwe albums.
Ludo Camberlin - Praga Khan

"Voordat ik met E-KON in zee ging om mijn website te laten bouwen, heb ik eerst een paar offertes aangevraagd bij verschillende bedrijven. En eerlijk gezegd heb ik eerst wat getwijfeld om met hen samen te werken omdat het niet echt goedkoop was. Wat mij aanzette om toch deze offerte te verkiezen boven de andere? Ze was overzichtelijk, heel duidelijk en professioneel opgesteld. Ik kan u verzekeren dat ik niet teleurgesteld ben over mijn keuze, integendeel! De contacten waren professioneel, maar ook heel erg vriendelijk, wat voor mij een pluspunt was. Het werk was klaar binnen de afgesproken termijn, en alles werd mij uitgelegd voor het verdere verloop van mijn website. Het kon gewoon niet beter, bedankt voor jullie prachtige werk, het was zijn prijs meer dan waard!!
Valérie Moray - Dog's Friend

"HondaPark en E-KON werken sinds vele jaren samen en als managercoördinator van Honda's Motorcycle Education Center hoop ik dat dit nog lang zo mag blijven. Van bij het begin van de samenwerking kwam E-KON met transparante voorstellen zowel wat prijs als design aanging. Onze website had een professionele uitstraling nodig zonder alle toeters en bellen waar een regelmatige bezoeker zich begint aan te ergeren. E-KON wist dit perfect in te vullen met een pakket waar ook wij als klant makkelijk tekst en foto's kunnen toevoegen. Voor ons van zeer groot belang. Naast het bouwen van de site zijn we ook zeer tevreden over de geboden dienstverlening na verkoop van E-KON."
Stefan Geukens - Honda's Motorcycle Education Center

"Zelden neem ik de vrijheid en de tijd om een aanbeveling te schrijven maar voor E-KON maak ik een uitzondering. Ik was verbaasd hoe snel onze website 'live' ging en dit alles met bijzonder weinig bijsturing van mijn kant. We mailden af en toe en ongelooflijk maar waar: een fantastische website werd samengesteld. Ook de nodige nazorg werd zeer nauwkeurig en stipt uitgevoerd! Ik vroeg of de site ook in het Engels kon worden weergegeven en zonder mijn medewerking stond alles er netjes op. Ik kan dus enkel bevestigen dat E-KON een zeer professionele aanpak heeft en alles tot in de puntjes verzorgd. Ja, ik zat even te hikken over de prijs die wel iets boven de concurentie lag maar - goedkoop is duurkoop - voor het werk wat jullie gedaan hebben was de prijs uitstekend en nu 6 maanden later loopt alles prima. Ik hoef maar te mailen om een verandering te krijgen en het zit erin. Nogmaals bedankt, E-KON is zeker een aanbeveling waard."
Max Van Peer - Casa Borboleta

"Wij hebben een beroep gedaan op E-KON om de website voor de verhuur van onze vakantiewoning in Nieuwpoort te maken. Na een eerste proefversie waren wij onmiddellijk overtuigd van de professionele aanpak van deze firma. Tevens waren wij ook zeer tevreden over de besprekingen die wij persoonlijk hadden met de zaakvoerder over de opbouw van de website. De nodige bijsturingen en aanpassingen werden telkens onmiddellijk op onze vraag uitgevoerd. Wij zijn dan ook zeer tevreden over E-KON en zullen in de toekomst nog met deze firma samenwerken."
Elke Pulinx - Villa Porta

"Het interessante aan onze website is de mogelijkheid om zelf alles (teksten, foto's, gastenboek...) te onderhouden, ondanks onze vrij beperkte webdesignkennis. En loopt er al iets mis, één mailtje naar E-KON en praktisch onmiddellijk volgen de raadgevingen om het euvel te herstellen. En met deze snelservice zijn wij heel tevreden!"
Theo Geukens - Bestuur Tennisclub Ham

A PHP Error was encountered

Severity: Warning

Message: Invalid argument supplied for foreach()

Filename: views/index.php

Line Number: 181